Årsplan 2022 – 2023

Kataloger

Projektfakta

Her kan du hente vores seneste katalog i PDF format.

Kataloget indeholder udførlige beskrivelser af vores UV projekter og lærerkurser.

Kære Lærer!
Vi glæder os over igen at kunne tilbyde en række tværfaglige undervisningsprojekter til fri afbenyttelse i jeres klasser i skoleåret 2022-23.
Vi har i år valgt at udbyde to store TEMA-projekter, et om H.C. Andersen og et om klimaet, hvor der er udarbejdet undervisningsforløb til alle grundskolens klassetrin. På denne måde kan de to projekter også bruges til at arrangere en temadag eller en temauge for hele skolen.
H.C. Andersen temaet udbyder vi i anledning af 200 års dagen for H.C. Andersens ankomst til Slagelse i 1822, helt præcis den 26. oktober.
Vi fejrer dagen med at invitere alle 0.-2. klasser i Slagelse og Kalundborg kommuner til at synge med Sigurd Barrett i Vestsjællands Teater. Sigurd er det bedste bud på en nutidig digter, der med sange og fantasifulde fortællinger når ud til alle børn og barnlige sjæle. Så han optræder som H.C. Andersen, og han har til lejligheden valgt fem af sine egne H.C. Andersen sange, som han lærer eleverne at synge. Samtidig fortæller han eventyret om H.C. Andersens liv frit gendigtet efter ”Mit Livs Eventyr”. Vi har også sørget for spændende og lærerige H.C. Andersen forløb til mellemtrin og udskoling, som I kan læse mere om på de første sider af årsplanen.

Det andet store temaprojekt hedder ”Klimakaravanen”. For mange børn bliver klimanyheder til uafklarede spørgsmål om fremtiden, som i værste fald kan medvirke til at udvikle angst og usikkerhed.

Klimakaravanens primære opgave er at udruste lærere og skoler med en vifte af
forslag til undervisningsforløb om klimaudfordringer og klimaløsninger.
Alle vejledninger, værkstedsforløb og elevopgaver bliver samlet på Klimakaravanens hjemmeside www.klimakaravanen.dk, hvor lærerne efter modtagelse af password frit kan downloade lærervejledninger, elevopgaver og skemaer mm.
Vi udbyder også en række tidligere projekter, som stadig kan bestilles via vores hjemmeside www.skks.dk. Vi har over 30 forskellige projekter på lager.
Her finder du også en oversigt over hvilke af vores projekter, der er Åben Skole forløb, hvor klasser fra Slagelse Kommune tilbydes transport til det eksterne undervisningssted.

Vi glæder os til at afvikle projekterne sammen med jer og ønsker jer alle et godt og lærerigt skoleår 2022-23!
Med eventyrlige hilsner Marianne & Frank

Tilmelding

Al tilmelding foregår via vores hjemmeside. Her kan du tilmelde din klasse under beskrivelsen af hver enkelt undervisningstilbud.

Tilmelding

"*" indicates required fields

Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.