Tror du på spøgelser?

Halloweens uhyggelige symboler er et fleksibelt og tværfagligt undervisningsmateriale til 1.–3. klasse. Materialet indeholder lærervejledning, opgaver og ressourcer, der gør det muligt at sammensætte spændende undervisningsforløb relateret til kristendomskundskab, billedkunst, dansk og historie.

Lær om helgener og allehelgensdag

I forløbet arbejder eleverne med halloween fortællingen om ”StingyJack” og lærer om baggrunden for halloween og allehelgensdag. I materialet indgår 4 helgenfortællinger, tegnet af Ingo Milton, som introducerer eleverne til middelalderens tro på helgener og deres muligheder for at hjælpe de levende i nutiden.

Symbolkasse med 24 symboler

Der medfølger en symbolkasse med 24 udvalgte ting, der alle har en symbolsk betydning knyttet til halloween eller helgener fra de 4 fortællinger. Symbolkassen hjælper eleverne til at forstå, hvordan mange ting har en ekstra betydning.

Symboljagt i kirken

I forbindelse med forløbet er der udarbejdet en symbol-skattejagt i den lokale kirke, hvor præsten fortæller om de vigtigste af kirkens mange symboler og sender eleverne af sted på symboljagt i kirkens rum, såvel inde som ude.

Tilmelding

"*" indicates required fields

Hidden
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.